Friday, May 8, 2009

ustaz rock

Gambar mengandungi 1001 makna, lihat gambar di bawah anda tafsirlah sendiri...
Ustaz Akhil Hayy dan Waheeda bercanda di persisir pantai...



Adakah lakonan semata-mata??? Lu Fikirlah sendiri..
/me: kalau tak ada angin masakan pokok bergoyang..kalau dah kahwin tu beritahu jerlah perkara yang benar, perkara baik usah disorok.

4 comments:

INTAN said...

aku tgok last week minggu ni....dwang shooting kot...berperasangka baik..hehe

rynas said...

yer..yer mmg kena berprasangka baik. dengarnya dorang ni dh kawin pun. ttp tak nak ngaku jer..

ennieva fauzi said...

ngaku je la kan...bukan ke lelaki boleh kawen 4? yang kesiannya perempuan...la ni boleh lah sorok, esok2 kalu dah pregnant, mula lah kuwar macam2 statement..tu la, kadang2 orang yang tahu agama boleh menjadi jahil..siapa nak jawab?

kirana said...

laaaaaaaaaaaaaa dah kawen ker....
asal nak sorok2..
tak paham2

kang cerai baru tau..ooo dah kawen rupanya...

eh bukan mintak cerai..tp selalu gitu la...

tak bercinta..tp ngaku putus cinta..lagu mana tu..?