Friday, May 22, 2009

nak melawo

Citer Durrani part 2:

Ni citer pagi semalam, lepas dah mandi-mandi pakai baju terus jer pg kat meja solek mintak bedak. aku bagi ler bedak lama yg dia dah rosakkan tuh. Menangis pula tak nak. Pagi-pagi kalau nangis ni nanti mempengaruhi ler nak ke rumah baby sitter dia..jadi aku bagi jerlah bedak baru aku tu terus diam..sengeh-sengeh.
Terus sapu kat pipi. nak melawolah tuh...adehhh..bedak aku..
tengok ler siap sapu leher lagi. Aku tak ler sapu bedak kat leher. Tiru saper ntah ler...

Ehhmm..samper ker leher baju pun nak sapu bedak juga. aku kata sapu muka jer...bukan sapu baju. pas dah sapu bedak..liptik pulak. tengok aku pakai deodoran dia pun nak sapu ketiak juga.
Ginilah kalau ada anak perempuan, nak melawo jer...rasanya aku dulu tak derlah...iyorlah mana nak ada...mak aku dulu manalah nak pakai liptik, deodoran, maskara , eye shadow semua...paling-paling best pun bedak jer...pastu liptik sikit.


















5 comments:

niza said...

hehehehe...mmg la dorg ni tau...ape yg kita buat mesti ikut...perfume pun nak pakai...hehehe..

arediks92 said...

nasib baekk durani pompuan...
ekekkeek anak buah aku..sapu gincu...bedak udah le ber'bird huhuuhuh
huduh tul rupanya

tu bedak sapu tgk ikut sharmin manja..ala2 gaya pro tu bg sekata warna kulit

rynas said...

niza- yer betol ikt jer apa mak ayah dia buat

aton- hehhe ikut shamin..agaknya masa nagdung selalu sgt dok panggil shamin make up

Cik Suri said...

ha'ah la, saya rasa pun camtu...ikut shamin. tak lama lagi pandai le pakai wig ala2 kakak shamin. jangan pakai kasut saiz shamin udahle...kekekeke

syareena said...

samela ...

auni pun gini, siap nak pakai eye shadow... huhu abis pecah ditenyehnye