Tuesday, May 26, 2009

makan-makan di Belanga Midvalley

Petang semalam ada majlis perpisahan meraikan staf BP, faizal yang akan bertukar kerja ke karangkraf.. jadinya bahagian promotion mengadakan majlis secara kecil-kecilan buat faizal. Mula-mula tu malas nak join sebab ada plan dgn aton ttp dah alang-alangkan terus jerlah ke Midvalley. Lokasi dekat Belanga MidValley. Sebelum tu kita tgk menu dulu yer

Sirap bandung, sebenarnya nak order Selasih bandung tetapi tersalah order da..minum ajerlah.
Sebelum makanan sampai makan cucur udang dulu, sedap rangup jer...

Ok nasi kerabu sudah mari...kat Belanga mmg terkenal dgn menu nasi dagang dan nasi kerabu. Jadi bagi penggemar makanan pantai timur ni boleh cuba kat sini. dijamin 100%

mesti ada ayam..ayam goreng berempah kot..boleh pula kot-kot...hahhaha aku tahu makan jer. sebenarnya byk lagi menu ttp tak snap sebab tak tahan tgk makanan...nak makan..nak makan...

Ada kek dengan sebatang lilin menandakan baru setahun lebih bekerja di BP dah nak berhenti. tak best ker Faizal kat sini...

Antara yang hadir..kat depan tu jejaka yg sgt peramah...tersenyum simpul...En Razak, org dirai faizal, pengganti faizal Sharkawi, su, shila, kak zuraini, kak zeda, anis anne, aton yang selalu interframe.
Ini ler ahli jemaahnyer...kecil-kecilan saja..asal meriah uols...

Terselit juga gambo bini-bini orang ni keh..keh..keh...
faizal tak sabo nak buka hadiah..ntah haperlah yg dia dapat. apa pun ketika berucap dia menitiskan air mata, yang pasti kegembiraan bersama kwn-kwn, suasana bekerja di sini akan tinggal kenangan yang pastinya dirindui. Moga dia berjaya di tempat baru. lepas ni dengarnya ramai lagi yang akan berhenti..alahai..

1 comment:

arediks92 said...

ouwwwwhhhh x thn hahhahaha, tu la malu uollsss sentiasa sahaja iinterfremm engkorang...tu mls nak g tp desakan kwn2 heheh pergi ajer
tnye dorg berapa mau bayar ooo