Friday, April 3, 2009

saya dgn Lisa Surihani

Gambar aku bersama dgn Lisa Surihani, pelakon dan model iklan lip ice tuh. Dia sebenarnya lebih cantik drp dlm gambar. Sebenarnya aku dah shoot dengan dia dua bulan lepas, ingatkan nak guna untuk Mac Isu..ttp rupa-rupanya simpan sehinggalah Mei isu dan isu terakhir pun. Sebab itulah gambar ni kenangan sangat bg aku. Masa April isu 2002 menggunakan cover Deborah Priya Hendry dan cover terakhir Mei 2009 menggunakan cover Lisa Surihani. Wajah pun dekat-dekat nak sama jer..cumanya Deborah ni mix, Lisa pun mix juga ttp Melayu Bugis jer. Sama cantik, sama popular dan sama pandai. Nantilah akan ku cari cover pertama itu.

2 comments:

INTAN said...

dua2 pun sweet..hang gan lisa

kirana said...

kat dlm ni pon cantik..kat luar lagi cantik?fuhhhh
mmg lawa la dia ni..suka tgk dia..