Monday, April 13, 2009

bekerja pada saat-saat akhir

gambar cover Mei 2009 Lisa Surihani Mohamed. Kedua-kedua gambar ini menarik bagi aku.

gambar di bawah ini yang dipilih untuk Cover Mei 2009.
Sayu juga melihat cover di atas. Bertambah-tambah sayu ini adalah cover terakhir i-Remaja sebelum majalah ini ditutup buat sementara. Sepatutnya 15hb ni dah siap lay out ttp kami tak sanggup nak menghabiskannya huhuhuhu... Ttp bukan bermakna kami sengaja melewatkannya. Apa pun mag yang meninggalkan kenangan terindah buat aku ni akan ditutup juga. 15hb ni juga aku akan ke department baru book division. Bagaimana pula suasananya nantikan. harap-harap menyeronokkanlah dan aku boleh melakukannya dengan baik.


1 comment:

arediks92 said...

gud luck... semoga sentiasa menjadi staf yang dedikasi selalu :)