Thursday, April 16, 2009

JOM KE PESTA BUKU uols...

Minggu ini Sabtu dan ahad masa untuk bekerja. Mulanya dah planning baek punyalah nak balik kampung kat PD sebab dah sebulan tak balikkan ttp baru aku teringat ada Pesta Buku kat PWTC dan setiap tahun pesta buku ni mmg aku kena attend sebab nak 'jaga' artiskan konon-kononnya. Kalau time-time bujang dulu bolehlah datang tiap minggu pun tak apa tarak hal punya lagi suka round2 booth orang lain tengok2 buku dan novel terbaru. Ttp sekarang ni cool sikitlah ttp tetap datang juga minggu pertama tuh. Ni aku bg atur cara sikit yer mana tau uols nak datang ke booth berita publishing dialu-alukan.

Sabtu -18 April
2 petang : bual bicara bersama Ally Iskandar, Datuk A Kadir Jasin dan Irma Hasmie
2.30 petang: perasmian pesta buku kat dewan utama oleh Ketua Pengarah Perpustakaan Negara ( Kalau tidak ada pertukaran dialah yg akan melancarkannya)
antara artis yg dah confirm Ally Iskandar, Fatimah Abu Bakar, Datuk Yusof Haslam dan isteri, Irma Hasmie, yang akan confirm kemudian Vanidah Imran, Que Haidar, Iqram Dinzly, Nora Danish, Fahrin Ahmad, Farah AF. (Gua suruhlah Irma bawa bf dia ttp xcident lah plak..kalau tak mesti meriahlah uols..)

Ahad - 19 April
2-4 petang - sesi bergambar dan bertemu artis pujaan antaranya Mila AF5, Shila OIAM, Ainul Aishah dan Almy Nadia, Almy aku suruh dia bawa bf dia siapa lagi kalau bukan Fiz Fairuz. Harap2 dpt datang ler.

Masa nilah nak beli buku murah-murah, novel murah-murah, kamus murah-murah sebab semua ada. Jadi adik-adik, kakak-kakak, abang, apak, amak semua bawalah keluarga masing2 ke PWTC yer..booth Berita Publishing berjumpa dengan saya..ewahh promosi diri sendiri plak.

6 comments:

INTAN said...

kalau la KL tu sebelah penang je.....indahnya

rynas said...

aku tau hang mesti nak jumpa abg fiz Fairuz kan..kan...

kirana said...

tak dpt pegi..balik melaka may be
nk kirim salam kat artis mana ek..hihihihi

arediks92 said...

jom jom aku ni pun bz preapre utk book fair huhuhu

ennieva fauzi said...

aku ingat nak pegi..nak borong novel dan kamus hehehe...tapi alamak...cuti le masa berharga bagi aku...adus macam mana ni..pening ler...

rynas said...

Jom lah Ben...