Saturday, April 4, 2009

makan @ midvalley

Wah...wah..wah..makan lagi gitu. Aku ada alasan yg kukuh naper blog aku selalu ada gambar makanan. Alasannya sebab aku tak ada citer nak update hehhehhee.
Tengah hari semalam aku ada janji temu last minit plan dengan bennie, Kak Lin dan Kak Kusyi di MidValley. Bukan apa kalau plan awal2 surelah tak menjadi baik plan lat minit. Ttp sayangnya Bennie ada asgnment last minit bertemu dgn Muhyiddin Yasin. Sian kat Ben tak per nanti kita jumpa lagi yer..bak kata Kak Kusyi buat pot luck kat umah sesaper boleh sembang panjang-panjang.
Pertemuan semalam sajer jer sebab dah lama tak jumpa terutama dgn kak lin sejak dia resign hari tu manalah jumpa ngan dia. sama jer kak lin tak berubah langsung. Bila dah jumpa balik banyaklah benda yang dibualkan ttp semuanya kenangan masa kat BP dulu. Sedar-sedar dah dekat 2 petang..kak Lin mau beredar.

Ini menu yg kak lin order sup, campur-campur semua, fish ball, fish cake, cendawan pelbagai. Sedap juga rasanya. Aku ni semuanya sedap gitulah kalau dah lapo bebeno.
yang simple dan ringkas ni menu kak kusyi. Menu orang diet. makan salad-salad jer.

Dua kakakku..kak Lin (kanan), kak Kusyi (kiri).

Ada buah tangan drp kak kusyi. ahaks...suker..suker..tima kasih yer akak.

Aku tengah hari haruslah makan nasi. tambah pula pagi tak breakfast. Nasi goreng kampung jer.




2 comments:

Linda Majidi said...

ait..tembanyer k lin...u all nyer blog vouge ler.k lin masih terkial2 nak update the blog

anyway i miss uollsss.....

rynas said...

tak per kak lin slow2 belajar lama2 pandai ler..
nanti kita jumpa lg ekkk kak lin ajak ben sekali