Friday, June 12, 2009

shooting semalam

Selesai juga semalam shooting pengantin bertudung walaupun last minit call butik pengantin tu tapi baju-baju yang dia bawa memang 'meletop'. Aku suka simple ttp bila dipakai nampak menyerlah. Aku ambil drp butik ariweddingcouture kat Pandan Indah. Gambar ni pun aku cilok drp blog dia..aku tak sempat amik gambo..bolehkan Ari??? tak boleh pun dah amik dah 2 keping.
Seronok bekerjasama ngan Ari ni dia sgt memahami dan tahu apa yg kita nak..lepas ni kita buat projek lain pulak yer..

Ni dua keping gambar aku tempek kat sini...baju ala-ala jubah sesuai untuk bertudung dan tidak bertudung. dres pink ni cantik giler..hahhahah rasa nak kahwen lg sekali jer..motif????

Ni warna gold..cantik juga...sesuai untuk yg tinggi lampai. Model ni tinggi bebeno sebab itu ler kain nampak senteng.
Ohh nak promote sikit semua gambar2 ini akan dimuatkan dalam majalah koleksi pengantin bertudung. Nantikan kemunculannya...

4 comments:

Raja Radiah said...

cantik lerrr model nya..hehe bila lah akak ni nak kurus balik cam tu ya?haha....dah bertambah gemukkksss lak skang ni...

niza said...

cantiknyer baju2 tuh....

INTAN said...

baju cantik..model cantik...tp personally...pd aku terlampau ketat utk d pakai oleh pengantin yg bertudung

ibu_arifa said...

ku sangka kak rynas td model tu..hehehe..