Thursday, June 11, 2009

comat-comot

Sebab tu ler aku tak suka kalau dia makan ais cream..nak nak pulak kalau time nak jalan ke mana-mana. Dah lawo-lawo ni kenalah tukarkan baju, mandikan balik. Habis comot semuanya..spt gambar di bawah ini.


Melihat wajah sendiri di cermin..ingat cun ler tuh
Siap jilat-jilat bibir lagi sedap sgt agaknya
terbalik pulak gambo..penuh perasaan sungguh makan
baju dah ok..ttp muka out lah...comot..
sedap sungguh nampaknya
Cam nerlah tak kena hidung makan gitu...


Walau macam manapun aiskrim mmg ler kegemaran kanak-kanak. bkn saja kanak2 org tua pun suka. jadinya biarkan ajerlah nak comot ker apaer ker..

9 comments:

arediks92 said...

ke mana tu ngan baju kurung merahnya mak ngah :)

INTAN said...

anak2 aku jarang mkn aiskrim..d pantau agak ketat oleh bb sitter...aku je kkdg kasi dwang can...heheh

rynas said...

berbaju kurung mahu pg kenduri kawen da..

intan ni pun makan ice krim bila balik kg jer..mmg susah nak halang..masing2 makankan. kalau ngan aku jgn harap ler dpt makan. tu yg xcited beno tuh.

mama Tiara said...

alahai comenye dia mkn ice cream tu..

rynas said...

mama bkn comei..dh comot da...

Mummy Dasy said...

hahaha sama kak klu ngan me pun x dapat nak melantak aiskrim tu...
hikhik sama jek pattern budak2 kecik ni makan eskrim

ibu_arifa said...

berselera lah tgk dia mkn cam tu.. bersungguh2.
Saya pun suka mkn ais krim gak..hehehe...sama lah kite yer

rynas said...

mummy & ibu arifa - budak2 makan gitu ler comot. ttp kalau kita makan pun sama jugak comot..sikit jerlah tak ler sampai hidung kot

rynas said...
This comment has been removed by the author.