Monday, June 22, 2009

dapat bunga

Ini cerita minggu lepas...
Khamis minggu lepas kan akn cuti jaga anak demam, masuk office Jumaat tu tengok atas meja ada sejambak mawar merah yang sangat cantik..dan cantik..dan cantik (sebab cantik sgt tu yang ulang 3 kali tu).
Serius kalau aku masih bujang dan bunga itu diberi oleh secret admire sure kain yang aku pakai akan koyak rabak dek kekembangan aku, mesti senyum sampai ke telinga, atau dok sengeh sepanjang masa. Hari-hari dok belek bunga sampai ler bunga tu kering...keh..keh..keh..keh.
Siapa yang bg bunga ni..sempena hari apa?? hari tu bukan birthday aku ..bukannya hari ibu pun.
yang penting mawar merah ini bukan pemberian suamiku huhuhuhu..(kalau dia baca N3 ni harap2 ler dia faham hehheheh)

Perempuan kalau dpt bunga rasa berbunga-bunga jer di dada, seperti bunga yang sedang mekar ini ler..rasanya.
tambah-tambah kalau dpt mawar merah sejambak gini...rasa kembangnya jiwa
Ada 9 kuntum semuanya. Nampak cam bunga plastik jer kan..ttp hidup bunga ni..merah menyala uols...semerah hatiku wahhh gitu.
Oppsss siapa yg bagi???..huhuhu..client aku da yang bagi...sejambak bunga bersama beberapa batang lipstik. Nak suruh aku bermake up lah tuh...tima kasih ekkk sebab bg bunga secantik ini. Kenapa dia bg???? saja suka-suka isi masa lapang kot.

3 comments:

liza said...

seronoknya dapat bunga.Hai...bila la eden nak dapat bunga macam ni...

arediks92 said...

itu la teruja sungguh aku melihatnya hari tu

lg2 Red Roses !

niza said...

kak...nak sekuntum!!!