Thursday, June 25, 2009

blog shopping online

Akhirnya tercapai juga hasrat nak membuka blog shopping online.
Alah barang belum banyak lagi, buat permulaan kan.
Sebenarnya saya mmg suka bisnes2 ni ttp belum jumpa bisnes2 yg sesuai lagi,
jadi ada peluang buat jer dulukan..
jadi kepada kawan-kawan blogger harap sudi menziarah blog shopping saya pula

bolehlah cuci2 mata, mana tahu ada yg berkenan,
saya juga sudi dan sangat2 mengalu-alukan sebarang komen drp anda semua yer..

terima kasih daun keladi, sudi-sudikanlah melawat lagi.

Di bawah ni antara koleksi yang ada di dibabycollections, ohhh..nama dibaby ni bersempena nama dua anak saya yang pangkalnya bermula dgn 'D' Durrani dan Dhani.


T-SHIRT PONEY
Kod: 0009
New
RM15
12-18 month


KEMEJA PONEY
New
Kod: 0007
RM18
12-18 month






KEMEJA PONEY
New
Kod: 0008
RM20
1-2 year



SELUAR PENDEK
New
Kod: 0006
RM7
2 year

selanjutnya kena masuk blog sayalah uols...

8 comments:

ennieva fauzi said...

wah..tahniah..tahniah...semoga berjaya...tapi, takde anak cam ner?

Mummy Dasy said...

congrats kak.. success

niza said...

tahniah kak!!!Semoga maju...

arediks92 said...

yer...mari sila lwt sini puler

http://imankoleksi.blogspot.com/

rynas said...

ben- cepat lar kawin ben..dptlah anak nanti hehheheh

mummy & Niza - thanks ya..sudi2 ler melawat blog akak tu

aton- yer lawat jgn tak lawat

Rashidah Ibrahim said...

Wah dah buka galeri..., akaknya masih dalam angan-angan...

Rashidah Ibrahim said...

Wah dah buka galeri.... akaknye masih dalam angan-angan. mcm mcm ada.

Rashidah Ibrahim said...

wah dah buka galeri... akannya akan menyusul...