Tuesday, November 18, 2008

tak der kojo...

Sekali sekala tuan punya blog pun nak glamer juga uols... amik gambo sendiri pun jadiklah. Gambor-gambo ini diambil di dalam kereta ketika nak hantar anak-anakku ke umah baby sitter. Aperr...sambil drive pegang anak amik gambo???? Gilo ke aper...tidak-tidak aku masih punya fikiran yg waras ......hubby aku ler yg drive aku kat belakang dok syok amik gambo.sonok juga selalu aku dok tengok budak-budak opis (anis, Yam kecik ngan AIn) gilo amik gambo sendiri. Rupanya bestt hahhahhaa senget2 muka aku.

mencik aaarrr kena pandang camera

uwekkk mama amik gambo macam cantek!!!!


malas nak pandang camera lalalala biar gambo tak cantik

Bila nak habis bergambo ni..cepat aaarrr

4 comments:

kirana said...

lama tak tgk muka mama ..dok tgk muka anak jer kan hehehehheh

INTAN said...

comei anak teruna hang..nasib aku xde anak pempuan..klu x aku pinang anak hang skrg jugak..wkakaka

suziey said...

Hai T, dah berjangkit penyakit anis ke..hahahaha

rynas said...

Tan hang pegnen nanti dapat anak pompuan pastu hang pinanglah untuk anak hang wakakakka