Wednesday, November 26, 2008

mari kita bfast

ni lah sarapan aku pg ni. milo panas murtabak ngan kebab. smlm aku pg p.mlm mmg beli extra buat bfast. panaskan jerlah dan siap dimakan





sekarang nie sejak anak dua bfast mmg buat sendiri maklumlah aku lambat ke opis sebabnya aku hantar anak sama2 ngan hasben, tengoklah kalau fahim dah besar sikit aku dah leh hantar sendiri dah. kalau bfast kt opis dah buang masa aku lg. sendiri mauuu ingatlahhh...pas solat subuh mulalah memikir nk wat bfast apa...masak ikut mood ler kdg2 nasi goreng, kdg jemput-jemput kalau malas sgt roti ngn kaya atau jem jer...kalau lg malas mkn biskut jerlah. ttp tiap hari kena pelbagailah kalau tk jemu. jimat kerrr???..ntah larrr aku rasa sama jer kot..duitnya tk nmpak juga hehehehe..sambil minum-minum boleh layan paper online lagi...

3 comments:

kirana said...

uiks sempat tu wat bekfes...ngn anak kecik lagi tu..bagus2..
gi keje kul brp?

INTAN said...

dasatnya.....sempat wat sarap..aku ni sarap pun jarang.....klu aku x sarap...laki aku apatah lagi..wkakaka...sapa nk wat tuk dia...

rynas said...

kirana ~ sempat sellau kuar umah 8.30 sampai 9.30 paling lewat kol 10 hehhehe

intan~ kalau sarap kat opis hari2 jemu gak. aku hari2 kena sarap kalau tak tak leh wat keje ekekkeke