Saturday, May 15, 2010

johnson & johnson untuk dewasa

Selalu pakai losen baby Johnson yang anak punya...
mandian pun kadang-kadang pakai anak punya..yerlah sebab mana ada Johnson untuk dewasa kan.
Tapi aku mmg suka bedak dan losen Johnson rasa lembut jer..dan bau baby.
Dulu masa belajar ..muka mmg penuh jerawat masa tu boleh pakai cuma bedak Johnson jer..yang lain semua tak leh. tapi sampai sekarang ni pun agak-agak nak cepat setakat nak kuar rumah kejap ...sapu bedak johnson jer ke muka senangkan i..hehhehe


tapi sekarang ni dah ada losen untuk dewasa. Wahh lepas ni boleh pakai sendiri punya tak payah amik yang anak punya. Ada tiga jenis....lavender, putih dengan pink..baunya pun sedap terutama yang purpe tuh.


Oh ni antara selebriti yang menjayakan fashion show semalam bersempena pelancaran losen Johnson tuh. Nampak tak ada Scha, Irma Hasmi, Juliana Evens, penyampai TV3 dan ramai lagi.

Ramai sangat tetamu...sesak sangat...aku lepas habis jer function terus beredar tak tahan nak tunggu lama-lama.


6 comments:

Mama Hanim said...

ho hoho.. pasni makin mulus la skin rynas kan.. jeles la..hehe.

rynas said...

mama hanim: iskk..isk..idok ler mulus sangat.

sayangsayangibu said...

johnson memang best bau lembut sesangat, bedak bb warna pink tu lg sedap bau kan?

A D I A said...

i sampai skrg amalkan pakai baby oil tu untuk bibir, siku, n kekadang cuci mekap. murah pun murah hehe.

rynas said...

sayang ibu: i like too

Adia: mmg pun murah dan best sangat

fabulous.farah said...

haha..sama lah..suka sangat pakai bedak baby kat muka..tak rasa mcm pakai pape tapi mika tak berminyak..