Friday, May 7, 2010

makan free

kat office hari-hari dapat makanan free. suka betul sebab asyik makan jer..kdg2 tak payah lunch pun. Gambar kat bawah masa hari selasa kot...


Memula dapat donut sempena hari ibu.
makan share ramai2 ler satu department


Lepas tu Tini pulak sambut birthday secara tidak dijangka. Dia baru teringat hari tu adalah hari jadinya itu pun lepas tgk FB. hehheheh ada gak org lupa hari jadi yer...
Jadi dia belanja kita org makan pizza dominos.

Ehmmm..i like..sebab free kan..


Jadinya satu hari tak payah keluar belanja...
sebab dah makan free. Tapi bukan sehari jer tau boleh dikatakan hari-hari ler...sebabnya ada jer.. makanan sempena meraikan sesuatu akan dihantar ke office. kalau tak kat departmenat aku department belakang...
Tapi selalunya department aku ler..hari ni dapat Maggi pulak sib baik tak boleh makan kat office kalau tak dah belasah makan jer..
Alhamdulillah murah rezeki...jimat duit poket huhuhuhu..



7 comments:

fabulous.farah said...

cute nye donut..tu donut ape? nak g cari jugak..sempena hari ibu eh?

mommyYen said...

hai,salam kenal..
seronoknya makan pizza kan..free lagi tu. hehe..

Rashidah Ibrahim said...

Alhmadulillah murah rezeki, rezeki jangan ditolak...

alyyani said...

ade donut sempena hari ibu? comel je! :)

rynas said...

Farah: Donut tu namanya cryspy donut

mommyYen: mmg ler makanan paling sedap adalah makanan free hehhe

rynas said...

Kak shidah: yer betul kak saya bab makan2 ni tak pernah tolak pun hehheh

Yani: yup sempena hari Ibu comel jer kan??

amy alisya said...

donut special eh tu..cantik jer kan.yang penting pink colour..huhu..jgn lupa nkat kami bila makan free tu