Thursday, May 20, 2010

iklanlah sangat...

Tak ada aktiviti waktu malam godek laptop terjumpalah gambar-gambar lama ni, masa asgment kat Desaru, baru juga pun bulan 11 tahun lepas.
Apa yang menariknya???? lepas dah habis asgment masing-masing berangan nak bergambo ala-ala iklan TV hhahhahha MOTIF????
Disebabkan photografer melayan..makanya jadilah gambo-gambo seperti di bawahnya..i like katanya....




Ni ala-ala iklan KOTEX model remaja TUA. Nasib baik semua pompuan..

Ni iklan pembukaan Universiti baru. Boleh??? belasah jerlah

Ni happy sokmo. Iklan colgate, iklan deodorant, pewangi..yang happy-happy jer.


Keh..keh..keh..seni sangatkan pokok tu. Model-modelnya pun seni juga.



Ni pun sama juga...iklan happy bebaskan dirimu ..tajuk iklannya.
yang penting sejak dah jadi remaja senior ni..diulangi senior yer bukan remaja tua..dah lama tak bergambo gini (itu yang sekali dpt bergambar gini..LUPA DIRI jap) Dulu zaman-zaman sekolah dengan universiti memang giler bergambar, sekali jer flash...zas ..muka tetap ada di mana-mana, dengan posing tak hengat. Bila tengok album lama AKUKAH INI????.. Tapi sekarang kalau bergambar kena maintain cam kumpulan nasyid pulak hahhahhaa. Sopan gitu almaklumlah dan beranak dua kenalah pose ala ibu-ibu gitu.

13 comments:

CatlinaFly said...

wah mcm model ni ..rugi sy tak dapat amikkan gmbr hehehe

unlisted_one said...

salam ziarah ya,..tak pernah lagi ambik gambar mcm ni, tapi sekrg dah tak leh la,..malu kat anak..hehe..

Jamak Aton Habi Mahmood said...

hahhaa :p kasi masuk lak gmbo kt bpsb hehehe ;p

zue @ annaleeya said...

tapi cantik picas tuh seme... bila dah ader anak skang mmg susah ler nak bergambo gitu kan???

fabulous.farah said...

eh..anak dua pon boleh lagi posing ala remaja=p

Fieza79 said...

waa gamba cam model iklan la..
dh jd ibu kna menten gamba sopan yerk?...skali skala leh kot...

rynas said...

Cat: hehehhe..model tua..

unlisted: aah..skang ni amik gambo gitu rasa malunyer. sib baik anak tk tengok.

Jamak: auuww malu nyer..

Kauthar said...

dulu masa zaman blajar mmg wajib ada gamba2 cenggini kan..skarang ala2 malu plak nk bergambar cmtu :D

Yan said...

ekekekeke... ni mmg pose ala2 zaman u dulu... kelakor jek

Izan Ishak said...

ini mmg gaya model2 nih. seronok ape sekali sekala jadi model kn k.rynas...

rynas said...

kauthar: betul setuju.

yan: hehhehe..

Izan: sekali-sekala ok..jgn selalu malu dong ahh

ibu_Arifa said...

hahaha..mcm nk tergelak pulak tgk gambar2 iklan ni.. adakah sbb terkena kt btg hidung ku juga..hahaha.. mmg btul..skrg mmg agak kurang bergambar berbanding time anak dara dulu2.

rynas said...

ibu arifa: ya akak setuju sebab itu tgk gambo2 min sangatlah sopan gitu