Friday, December 26, 2008

lunch at old town

Hari ni kat office sangat sunyi ramai yg masih bercuti menghabiskan cuti tahunan. Oleh kerana aku ada shoot produk tak dapeklah aku nak cuti. Sepatutnya pagi aku dah siapkan ttp dek kerana juruigambar ada hal posponed ke petang pas sembahyang Jumaat. Tak perlah asalkan siap jer. So aku ngajak ler Bennie lunch bersamaku dah lama tak jumpa perempuan comel itu. Nak lunch kat mana pun tak ada idea nak pg midvalley mesti jam time2 lunch cam nie akhirnya aku syorkan kami makan lite-lite jer kat Old Town Jln Klang Lama. Aku order roti sama kaya dan butter 2 set, hot chocolate ice dan ice cream strawberry 2 scoop. Ban plak order coffee ice, roti ngan ice cream jer. Dia kata td dah makan. aku pun td breakfast roti tampal ngan Wan so rasa kenyang lagi.


Yg ni menu aku

Cik Ben order ini jer..

Bila dah lama tak jumpa macam-macam citerlah tambah-tambah plak Ben baru jer lepas Dinner malam tadi. sayangnya dia tak dapat hadiah lucky draw. Tak perlah Ben tak ada rezeki tuh. Bercerita juga mengenai teman serumah Ben juga teman baikku ketika di kampus dulu yang berjaya mendapat KPLI setelah 8 kali mencuba. Tahniahlah untuk Ram aku pun tumpang bahagia dah lama dia idam-idamkan nak jd cikgu walaupun dulu ram ada bg tau yg dia tak minat sebenarnya. Ttp minat tuh boleh dipupuk kan yg penting kerjaya terjamin, gaji banyak ma... cuti pun banyak. Pasni harus lah Ram cari laki di kalangan cikgu juga amin!!!!


Chocolate ais

ice cream

Inilah Cik Ben. Amboi Ben sejak keje NST aku tengok makin lawo plak..happy ler tuh...

4 comments:

INTAN said...

hamboiiiiiiiiii...comeinya perempuan itew.....berseri2 mcm bulan...


tahniah jugak tuk Cik Ram kita....tu la...berkat usaha gigih berterusan.....

rynas said...

itu ler kan aku dah kata dia comeiii haii naperlah jejaka itiew tak perasan kemunculannya hehheheh

Tan cik Ram mmg manusia gigih..aku kagum ngan kegigihannya

ennieva fauzi said...

hahahaha timacih kengkawan...hanya korang la yang kata aku comey..isk...terharu aku hingga mengalirkan air mata bak hujan hahaha...

Tie, jejaka ittew akan jadi milikku juger...heh...:)

jmkjunk8 said...

Ben.... makin ayu la ahaks...
rindu nak peluk ko

http://lavender-jmkjunk8.blogspot.com/