Tuesday, December 16, 2008

casa impian


bahagian dapur

Bilik tidur utama

Bilik tidur kedua sempat landing atas tilam ni

Inilah rumah impian aku...tadaa...tantekk tak??? tantekk kan??? Ttp konsep lebih kepada bali dan sedikit moden kontemporari. aku suka bahagian dapur sebab simple dan kemas. Kondo mewah ini berharga usd 400 ribu, mahalkan??? uols kiralah sendiri berapa dlm RM. Korang rasa ada tak org yg nak beli... yg aku perasan kebanyakan kondo atau banglo mewah yang berharga jutaan ringgit dibeli oleh rakyat asing. Kira macam rumah persinggahan mereka apabila bercuti ke Malaysia. Kalau rakyat kita ni semua datuk2, tan sri dan juga bisnesman jer. Bestkan..bilalah aku dapat beli umah cam ni..berangan kejap uolss.



Ruang makan

Bilik santai..nak lepak2 kat sinilah

Ruang tamu


Ruang tamu utama

Ni pun ruang tamu juga..amacam ok tak???

Sebenarnya ini cuma showroom yang terletak di Cinta Sayang Golf & country Resort. Kita org sempat melawat kondo ni sebab buat fesyen shoot kat sini. Sempatlah baring-baring dalam bilik tido, lepak kat ruang tamu dan masuk bilik airnya.

2 comments:

Mariam Elias said...
This comment has been removed by the author.
liza said...

Hai..kalau tak dapat rumah macam ni, dapat rasa duduk rumah sendiri pun alangkah bahagianya.Tapi, macam nilah asyik pindah randah je.Macam mana nak duduk rumah sendiri.Rumah sendiri sewakan kat orang lain.Diri sendiri sewa rumah orang..