Thursday, December 4, 2008

latihan day 1

Latihan majlis pencarian akhir gadis/jejaka i-remaja 2008
Tarikh: 3 dec 2008
masa: 6-8 malam
tempat: lot 10 Berita Publishing Sdn Bhd




Kusyuk baca lirik lagu

Tiba-tiba terselit gambo donut plak..yummi..

Time model lelaki menunjukkan aksi

jalan biar betul..ikut kuda berjalan Model lelaki sibuk jer pose nak amik gambar

Kushyuk dengar penerangan

Latihan sudah bermula seperti tahun-tahun sebelum seminggu sebelum majlis berlangsung latihan akan diadakan di pejabat berita publishing. Biasanya mengambil masa seminggu. INi sekitar hari pertama latihan bersama kareografi Miszie. Hari pertama cuma berlatih cara berjalan yang betul, nampaknya masing-masing excited belajar terutamanya model lelaki. Latihan bermula jam 6 sehingga 8 malam. Layan jerlah gambo-gambo masa latihan ini...aku dah malas nak tulis...

4 comments:

a lover like me said...

hi kak siti,

nice blog! cmne lah jln2 leh tjumpe blog akak lak ni :P

regards,
syaz

INTAN said...

keding2 diorg ni semua ye.....segan aku nk berdiri sblh diorg...hehehe....


a'way...g ambik friendship poem kat blog aku ye

rynas said...

jd model gitulah hehhehhe..iskk..ko pun aper kurangnya kan ker keding juga ahaks..

ennieva fauzi said...

pesal tak de pun yang out standing cam era Fauziah Ghous dulu ek...hehehe..cermin tak cukup besar agaknya hahaha jangan marah arrr..