Thursday, July 8, 2010

sibuk bebenor...

dah banyak hari tak sempat update blog..
bz dgn kerja..bz balik kampung mengejut..bawa adik berubat...pergi berubat Fahim...macam-macam ler benda yang tak dijangka...
tapi sempatlah ronda-ronda blog kawan-kawan baca secara berjemaah jer..
malam pula bila sampai umah dah penat layan anak...ajar dorang membaca..
sekarang ni bila malam Durrani dgn Fahim pula.."mama..mama ajarlah..bacalah buku mama,"
dapat ler dlm 30 minit. Ok ler tuh..selagi tak ajar selagi tulah dorang minta..
lepas tu dh sibuk tidurkan dorang pulak..manalah sempat nak mentenet.
ini pun curi-curi tulis sebelum pg kerja..

p/s: pada kawan-kawan tu..apalah citer korangkan...mana yang sempat tu adalahku tinggalkan jejak. mana tak sempat nanti ada masa baca secara berjemaah lagi.

8 comments:

Rizziela said...

wah! bznyer

Fieza79 said...

sebok ngan anak2 biyasa la tu...lau byk masa sumer kita nk wt nk ajar anak..mengaji la membaca la mengira lg...

tp fieza seb bek ank2 dh besar2 dh pndai wt sumer tu sniri2...

Izan Ishak said...

hi rynas,
yelah kan..kadang byk benda yg berlaku diluar jangkaan kita. mlm pulak masa untuk anak2.
naufal ngan twin pun baru nak mula membaca guna bacalah anakku. tp ikut mood dorang je~

fabulous.farah said...

huhuhu..dah beranak pinak ni sure pentingkan mereka dulu kan..huhu

rynas said...

rizziela: yeehaa..bz sokmo

Fieza: aahh kalau anak dh ebsar ok sikitkan.

Farah: yer..dah ada anak semuanya untuk anak

Izan: aahh..kalau guna bacalah anakku ni mmg kena senatiasa dgn anak-anak.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Takpe..Tangggungjwb terhadap anak2 lebih utama..

rynas said...

lily: yer betul sangat tu

suhida said...

smpt ajar dorg baca.lama gak tu...30 min.huhuh..rynas, nanti join contest.anda telah ditag.