Tuesday, July 27, 2010

jadual hari ini

Jadual hari ini:

11.30 am - Food Review at Tony Roma's Cineleisure Mutiara Damansara - untuk Ramadan Seafood Galore
(biasanya function habis 2pm, tapi jam 1pm dah kena gerak ke Pavillion, KL)

Nota: Kerja hari ni adalah makan-makan dan belek-belek makanan.

2 pm - Avon Lipstick launch- Redbox Plus Pavillion Kuala Lumpur.

Nota: Jalan-jalan kat pavilion, masuk Redbox tapi bukan untuk karaoke ya, dengar penerangan sikit, makan-makan lagi, then sembang-sembang, tukar contact, jumpa kawan-kawan.

Dah tentu function habis dalam 5pm haruskah saya masuk ke office?
Dengan jalan jam sekitar Pavillion, huhuhu rasanya jam 5.30 baru sampai pejabat.
Nasib baik semalam sudah selesaikan 2 tugasan untuk dateline hari nie.

p/s: bos jangan marah ya kalau tak nampak muka saya di pejabat. (sambil senyum)

19 comments:

Zaidah said...

bestnyer jejalan gie function....dah siap schedule lagi...muaahhhhhh

rynas said...

Zaidah: mmg dh siap schedule dr minggu lepas lagi dah. jalan-jalan sambil bekerja yer..hehheh

Ena said...

bestnyerrr..

makan terus yeh!.. heheh

Izan Ishak said...

bestnya makan2 hari ni~
takpe tak payah masuk opis ye...

fabulous.farah said...

best nya kerja rynas hari ni..hehehe..tukar tempat nak?=p

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Bestnyer jadual hari nih..Mkn2.. :)

A D I A said...

avon lipstick launch tu part of kerja gak ke? best nya.. kerja apa ni?

Fieza79 said...

best nye jenjalan smbil bekije...enjoy tu..

eis said...

makan..belek2 makanan..
best, best!

MAMASYAZA said...

best kalo selalu dpt jln2 sambil kerja

Mak Su said...

wow! ada kerja kosong tak? bestnyer....

ennieva fauzi said...

lama2 bosan gak kan tie....

Yan said...

haha sambil menyelam minum air katanya

rynas said...

ena: makan sampai penuh perut nie haa

Izan: yer..yer tak payah masuk opis bos dh bg green light

farah: bab jalan2..makan2..mmg best bab nak sampai dateline tu alahai..ada berani nak kerja???hehheh

rynas said...

Lily: lama2 bosan gak Lily

Adia: yer Avon launch itu antara kerjanya lah..

Fieza:yer enjoy dulu hehhe

Eis: kdg2 jer bestnyer

mamasyaza: yup best bangat hehhe

rynas said...

Maksu: ada maksu nak ker..meh ler..

benie: betul tu ben bila buat benda yg sama hari2 mana tak bosannya

yan: hehhe ini hari2 menyelam mau perut penuh air hik..hik..hik

ckLah@xiiinam said...

Selamat bergembira....

:)

Jamak Aton Habi Mahmood said...

aku pernah mengikut Cik Yam dulu... rasa nk giler la dgr talk hehe
tp best nye lepas tu dpt doorgive..

Permata Habib Jewelss beb..

mana tah x buat cincin lg...

rynas said...

aton: tang dpt hadiah goodie bag tu yang best tuh