Saturday, June 26, 2010

khusyuknya dia...



Khusyuknya dia.....







khusyuknya dia kalau dapat tgk movie Geng Upin dan Ipin,
Beginilah dia...sambil tongkat dagu..
"mama..mama tepilah..kacau jer," kalau saya menghalang
pandangan matanya,"
Ambik gambar dia pun tak hairan, ambik ler...yg penting dapat tgk Upin dan Ipin.
muka serius pulak tuh...

10 comments:

Rizziela said...

Minat sungguh ek

rynas said...

yer mmg minat sungguh

Izan Ishak said...

ini mmg sgt khusyuk...hehehe... baju pun sama tu~ upin dan ipin fan club!

fabulous.farah said...

haha..memang khuyuk..macam tgh pikir masa depan dengan serius pon ade=p

sz | m.s.s said...

wahhh siap pakai baju upin ipin...hehehe...anak2 sy pun mmg suka sgt tgk..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

kUSYUKNYER DIA..
SERIUS JER KAN..
YG X TAHAN TU SIAP ANGKAT DAGU LAGI..HEHE.. ;)

MAMASYAZA said...

amboi minat sungguh ngan upin n ipin tu, kusyuk sekali, anak2 akak kengkdg ja layan upin n ipin, lebih suka shaun the sheep

Fieza79 said...

khusyuk btol dia ye dgn upin dan ipin...tak kelip mata hape..?

A D I A said...

anak buah kita yang boy tu pun minat gila uoin ipin, siap boleh lakon semula hehe.

sayangsayangibu said...

comellll