Tuesday, June 22, 2010

bestnya...hujan

Bangun pagi,
hujan lebat di luar,
mak aiiii sejuknya...bestnya kalau dapat sambung tidur..
malasnya nak pergi kerja...
Boleh gitu????

"Bos saya nak cuti boleh tak?"

18 comments:

fabulous.farah said...

best kan..buka tingkap rasa wahhhh nyaman nye

CatlinaFly said...

ha ah..best betul hujan2 ni tarik selimut sambil peluk suami..oppsss...peluk anak hehehe

Izan Ishak said...

wow...hujan mmg best!
cam izan hari ni sampai terlajak tido. muhaimin terlambat gi skolah...van plak dah dtg :(
~seb baik hubby bebel kat saya...

Zaidah said...

boss: nak cuti yer..ha...cutilah selama2nyer....hehehehe

Yan said...

bole bole bole... tupun kalau ini company awak sendirila.. hehehe

MAMASYAZA said...

kalo akak jadik boss, akak dah bagi cuti, pasal akak pun malas nak g keja time sejuk2 camni, lagi best kalo dpt tdo

ennieva fauzi said...

husss...baru lagi..tunggu le makan tahun dulu :)

~♥ iella ♥~ said...

"boleh...cuti terus nak takkk???" jawapan dari bos yang tak da taraf

Fieza79 said...

hukkk mmg kat sini pon ujan pg td rasa cam nk EL je..! tp kenangkan kije je..

Qaseh said...

hmm...hujan yg turun bagaikan mutiara...kata Sudirman

sayangsayangibu said...

sonyap..sunyi..tido wei..sejuk

rynas said...

farah: best sesangat hhehehe

Cat: keh..keh..keh..peluk suami pun apa salahnya

rynas said...

Izan: wah sampai anak lambat pi sekolah penangan hujan pagi ni

Zaidah: tarik baliklah bos...hhehehe

rynas said...

Yan: baik bos saya buka company nanti hehhe (bila ntah)

rynas said...

mamasyaza: alahai..sama ler pulak kita.

ben: hheheh berangan jer Ben oiii

rynas said...

Eilla: ala tak nak ler bos cuti terus

rynas said...

Fieza: ala ckp mulut jer tapi pg keje gak kan..

Qaseh: lagu sudriman lagi wat nak tidur

rynas said...

sayangibu:yeha...moh kita..tarik selimut