Saturday, September 27, 2008

ohhh..ohhh balik kg


Baju baby tak kemas lagi


Malas lipat baju tahap Dewa ni..ada sesaper yg rajin tak mehh tolong


Pas dah lipat masuk dlm beg plak


Dah setle kemas baju kemas umah plak..ni lah mainan Durrani..bersepah2

Esok Ahad dah nak balik kampung. Sebelum tuh check list dulu apa yang belum dibuat:

- Kemas umah
-Buang sampah
-kemas baju sendiri, baju suami dan anak-anak
- pastikan tak ada baju kat ampaian
- Bilik air dah cuci
- Baju semua dah basuh

Bab yang paling aku tak suka adalah mengemas baju. Ttp terpaksa juga buat...kemas baju sendiri, hasben ngan anak-anak. Kalau boleh semua nak dibawa balik kampung ttp bukan semuanya pakai. Gitulah...penuh bonet kete kdg2 sampai tak muat hehhehe..ttp kali ni akan ku cuba untuk lebih specifickan barang2 penting sahaja. Kalau tak penat nak angkat beg.

2 comments:

kirana said...

hai ct!dah ada blog yerrr...kite link kan awk ek...

rynas said...

hhehehhe...zaman dah berubah dunia dah maju..