Thursday, July 16, 2009

minta tolong!!!!

hari ni nak minta tolong dengan uolss lahh kan kot2 lah uolss boleh tolong.

Gini... uols ada tak pengalaman sedih dan syahdu pada bulan syawal. Tak kisah ler kematian ker, perpisahan ker...kehilangan seseorangan ker? atau apa-apa sahaja yang sedih dan bisa membuatkan orang menitiskan air mata. kalau ada jangan lupa atau segan silu email kepada saya yer ctzekabc@gmail.com atau rynas@beritapub.com.my atau rynas_abc@yahoo.com

Tak kisah ler pengalaman sendiri atau ada kawan-kawan yang ada pengalaman begitu juga dialu-alukan. Sesiapa yang sudi membantu hadiah istimewa akan diberikan yer...hehhehe (istimewa sangat ker...hhehhe). Ini untuk majalah JELITA keluaran Aidilfitri.

Yang kedua..ini untuk wanita-wanita di sekitar Kuala Lumpur sahaja. kalau luar Kl pun boleh ttp transpotation sendiri yer untuk sampai ke opis saya.
Teringin tak untuk diubah wajah menjadi lebih cantik??? (ayat iklan sungguh ni...hahhah)
Jika ya emailkan gambar terbaru beserta no tel, umur, alamat, pekerjaan dan apa2 sahaja yang sepatutnya ke alamat email di atas. Umur 25 tahun ke atas yer, berkulit putih, sawo matang, cerah tak kisah apa sahaja warna kulit. Bertudung atau pun tidak bertudung.
Yang ini untuk ruangan berubah wajah yer dalam majalah JELITA diulangi JELITA. Kalau rasa-rasa teringin nak keluar majalah cepat-cepatlah emailkan. semua gambar dan maklumat peribadi anda akan dirahsiakan..diulang tayang dan cetak adalah dirahsiakan P&C ok.

Ok itulah saja iklannya....
sekian.

9 comments:

INTAN said...

aku tingin d make over...sila make over aku...dh lama aku x pakai liptik...begitu juga bedak

raihanah said...

wah,wah,wah, iklan nampaknya!

kalau mantan editor nak buat make over boleh ke?....

Mummy Dasy said...

wah wah wah mempromosi JELITA..

kirana said...

alaaa teringin gak nk di makeover..hihihii

liza said...

Teringin gak nak dimake over...tapi muka tak mau kuar majalah...a

Cik Suri said...

boleh x saya nak jadi beyonce??? kekeke

ibu_arifa said...

citer ape yer..saya dapat baby jer bulan pose tahun lepas...hihihi

make over tu syok dgr tuh..tp jauh la pulak nak p dari penang nih...tak dapek saya nak nolong..

niza said...

kak...make over tu bln baper??

Yan said...

yan cubela yer anta cerita sedey tuh... ermm walaupun tkdela sedey sangat..

bile gaknye tarikh last nak antar.. nak kene karang dulu..