Wednesday, July 22, 2009

Apa tuuu???

APA TUU???? Meh La kita tgk apa bendanya???

Dah lama dapat benda alah ni..hampir 2 minggu rasanya ttp tak buka-buka pun. Bukan apa sebab rasa-rasa cam dah tahu apa kebendanya..cuma tak sahih dan jelas jer. jadi mari kita terjah untuk mencari kepastian..kata abg rambut ketak..abg NAs melodi. Apa adaa...tak der kena mengenai langsung dgn abg rambut ketak tuh...hehhehehe


Di dalam paper bag ada satu kotak cantik berikat riben...

di luarnya tertulis LOREAL kerana dirinya sungguh berharga (saja tambah tuh..)



Jeng..jeng..jeng...oohhh inilah benda alahnya....banyak juga brg2 nyer...ada tujuh brg semuanya drp rambut sampailah ke badan...


Ehhh silap..ada lapan. Cam ner acik kira nie..kira pun sudah salah..ada pewarna rambut for sure aku tak guna nie, ada untuk slimming, rambut, foundation, maskara ngan krim wajah, krim untuk cik abang pun ada gak.



dalam banyak-banyak inilah yang aku paling suka white perfect Radiance Double Essence. Mmg bagus krim ni...aku kalau bagus mmg aku kata bagus kalau tak bagus tu aku diam jer hahhahha..sebab boleh hilangkan parut jerawat kat muka korang terus melembut dan melembapkan kulit. Aku dah habis satu botol cadangnya mahu beli ler..alhamdulillah dpt free. Trylah kalau tak percaya..tambah2 kalau dah masuk 30-an tu. jaga-jaga hehhehe


Ini bedak padat. aku suka juga walaupun bedak yg lama masih banyak lagi...aku nikan tak suka berbedak hahahhaha. Itulah saja entry hari ini...entry yang ntah hape2 sebabnya tak tahu mau tulis apa adaaa...

Ada sapa2 nak hadiah ni dr aku tak angkat tangan??

3 comments:

MeL said...

naakkk! - kerana diriku begitu berharga - hehe..

blogresipi said...

Eh eh cantiknye barang-barang Loreal ni...kalau pakai tentu jadi macam Eva Longoria. :)

INTAN said...

nak nak nak...sila bg kat aku