Tuesday, July 21, 2009

jom drive kete

Cerita hujung minggu..dah tak ada story nak tulis ok jerlah kan..

Fahim sekarang ni kalau kereta berhenti sama ada isi minyak atau abahnya pegi bank..dia cepat-cepat jer ke kerusi driver tu...konon2 ganti driverlah. kalau duduk kat belakang pun bukan main laju lagi nak ke depan sampai tersepit sepit pun tak apa janji boleh pegang stereng kereta.





Ohhh gambar ni tak ada kena mengena dgn cerita sajer jer letak sekali hehheheh..sebab hari yang samakan...ni masa nak makan. skang ni kalau makan dah tau dah kena sopan2 behave ..kalau tak bukan main susah lagi nak pegang..dah makin besarkan???



Sementara menunggu makanan sampai tepuk2 meja dulu.."lambat sangatlah makanan sampai,"


Ohhh sambung cerita tadi..bukan fahim jer yang suka ke depan durrani pun sama sampai gaduh2 nak pegang stereng..adoiilah susah betol nak kawal. habis semua dia main, wiper, lampu, tarik air cuci cermin, hon...adehhh..malu omak aaiiii..



kalau dapat pegang stereng bukan main suka. pastu sibuk nak gigit stereng...nampak jer abah dia jalan nak masuk kereta laju jer dia pg kat aku. tahu pulak takut...ngan omaknyer..tak der nyer tahu takut.

Esok besar drivelah sendiri fahim oiii...

3 comments:

ennieva fauzi said...

amboi fahim tak sabar nak jadi hero malaya ek...nanti besar beli sport car tau, ajak mama makan angin keliling bando :)

ibu_arifa said...

anakku pun sama..berkenan sgt kat string kereta...susah nak "berpisah" bila abahnyer nak start drive... nak melekat balik kat stering tu jgk..

INTAN said...

sama le gan anak2 aku...mmg pantang tgok seat drive tu free...