Thursday, February 26, 2009

makan malam



En hubby yang balik drp buat OT belikan aku roti planta. Sebenarnya aku tak order pun ttp dia sajer beli. Sebabnya malam mmg aku jarang makan skang. Bukan diet ke apa..ttp sejak dua menjak ni aku makan petang. Contohnya petang tadi disebabkan tengah hari hanya makan sedikit nasi goreng cik yam dan sanwic masa pegi asignment... petangnya mmg terasa lapar yang amat sangat. Jadinya aku cik yam, kak zeda dan anis Mastura pegilah makan kat Suraya. Aku order nasi goreng kampung. haruslah kenyang sampai ke malam. ttp bila en hubby dah belikan terpaksalah makan juga kalau tak membazir.
Ohhh..nak citer pasal asgment aku hari ni kat Fitness First, The Curve. Pelancaran kasut wanita Nike. Mula-mula ingat macam pelancaran biasa-biasa jer rupa-rupanya dia orang suruh salin baju yang disediakan (top,bottom, shoes) kemudian kena workout kat gym. Hushh...aku mmg excitedlah maklumlah dah lama giler tak bersenam. Dulu masa bujang-bujang mmg selalulah sebab pegi kelas aerobik kan skang tidak lagi. haruslah bila ikut instructur tuh dah terasa sengal-sengal kaki. Alahai...itu baru sikit..berpeluh jugalah ler...ttp bila dah habis rasa best sgt. Dapatlah sepasang baju dan kasut Nike colour pink yang sangat cantik. Lepas nie boleh ajak Durrani temankan aku pg joging.

3 comments:

dyeiza said...

ala..mana bajunye..nape x ambik gambar..nak tgk gak cantik ke???

INTAN said...

ntah..mana baju?...naper x mintak sport shoe? heheh

syareena said...

roti tu sesuai sgt utk org yg sdg dilanda batuk kering cam cik sya huhu

ble nak elok ni?????