Thursday, November 4, 2010

terima kasih bos..bg cuti hari ni

Hari ni bos besar bagi cuti..terima kasih bos
Semua pekerja bercuti..sebagai meraikan Deepavali khususnya kepada pekerja beragama Hindu
...syoknyer....indahnya dunia dapat cuti pada saat orang lain bekerja.

Hari ni nak kemas rumah..
- serius baju-baju lepas balik Australia belum kemas lagi,
Nak lipat baju...
- banyak baju belum berlipat penuh satu bakul (malasnya saya)
Nak service kereta dah buat appoiment jam 4 petang
- dah hampir mencecah angka yang sepatutnya diservice..
Nak jumpa kawan kat UPM
- nak lunch..nak sembang-sembang...nak ngumpat2 (opsss..ngumpat manja jer uols)
Nak mop lantai
- itu pun nak khabar ker Rynas


*** ohhh..banyak benda saya nak buat hari ni***

Minggu ni juga minggu yang agak sibuk sebabnya adik ipar saya nak bertunang sabtu ni dan mak, ayah dan kakak saya bersama keluarganya akan datang dr kampung. Bestnya...nak jalan-jalan menghabiskan tenaga dan RM di Ikea (bukan saya yer yg nak habiskan duit, temankan orang yg nak habiskan duit dia).

6 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

besnyeeeeee g ostolia.
baru baca ari ni..haihhh..tertinggal gerabak keteapi wekekkek..

besnye cuti
haihh semua bes la utk rynas ehhehe

okla tu..dpt cuti awai
kami esok baru cuti

:-)

MummySuri said...

wawa, seronoknyer! macam2 aktiviti gitiew, paling best ke ikea la kan...kasik borong satu kedai!

Yan said...

huhu sangat sibuk..
yan nak baca pun terase cepat2.

Nia said...

dulu study kat UPM ke? wah,..course ape?

kakyong said...

hmm.. byk tu kerja & plan yg menanti.. selamat bercuti & menjalankan plan.. :D

Ena said...

leh la kemas umah baik punyer arini yeh!.. heheh..