Saturday, November 7, 2009

Lunch satey kajang

tengah hari tadi, kakak aku datang ke rumah melawat Fahim...plannya terus nak ambil brg2 kakak (anaknya)kat UKM dan makan satey Kajang kat satey kajang hj Samuri tuh. Memandangkan kat rumah mmg tak masak apa-apa..maklumlah seminggu sejak anak sakit dapur tak berasap langsung brg2 masak pun tak ada..jadinya aku dgn husbnd pun nak ler join sekali.

tengah hari makan satey uols..ok jer janji kenyang..

Budin order nasi ayam...boleh tahanlah nasi ayam dia..ramai juga org makan satey time2 tengah hari ni. Ingatkan kita orang jer. kat sini mana penah kosong. sekarang buat style baru pula..macam Mcd..order terus bayar kat kaunter. Dulukan pas makan baru bayar...iskkk..dah lama tak datang sini rupanya.

Durrani sedang menunggu nasi ayam dan milo aisnya..


ABC..biasa2 jer nampak ABC nie.

Menu utama adalah satey ler..bleh lah makan setakat 7 batang jer. pastu terus sesak perut. Itu perut kosong tuh.

3 comments:

ibu_arifa said...

hohoho..sedap nyer.. saya last pergi situ masa preggy dalila (4bln).. tp masa tu still 'makan dulu baru bayar' lagi.

entah bila lah dapat kesitu lagi..

dyeiza said...

Sedapnya..Last makan wktu gi umah mu dl..Bilalah dpt mkn lagi...kat sini x sama rasa mcm sate kajang..Sedap...

rynas said...

ibu arifa- kalau sekali sekala mkn satey kajang ni baru best. kalau selalu muak juga..

eiza- mu meetinglah lagik dptlah makan satey kajang..