Wednesday, August 12, 2009

makan-makan family

anak-anak buah yg sedang tunggu nak makan

Alhamdulillah selepas tertangguh lebih sebulan akhirnya makan-makan untuk family dapat juga dilaksanakan di rumah aku pada malam Ahad lepas. Sepatutnya bulan julai ttp ada jer perkara berbangkit yang perlu diselesaikan jadinya selamatlah dibuat pada minggu lepas.

Oleh kerana sudah di request sejak awal lagi jadinya menu untuk malam itu hanyalah satey kajang, mihun goreng, bubur doyan makan ngan pulut dan buah-buahan sahaja.
majlis bermula selepas solat maghrib, ttp kak tija ngan kak foziah datang petang. Abang long family ngan Yue datang pas magrib. selepas baca doa untuk berkat ohh ya angah (anak buah aku) bakal berlepas ke Mesir 2 september ni jadinya makan-makan ni juga sempena pemergian dia ke sana. harap2 semoga semuanya selamatlah yer Angah yer.

Sedang sibuk makan lupa pula nak ambil gambo. hanya yang ado nilah saja gambonya.

lepas jam 11 malam masing-masing pulang ke rumah..yang tinggal hambolah sajo berkemas. Ttp nasib baik pinggan mangkuk sudah dibasuh oleh anak buah yg rajin2 ni senanglah sikit kerja.pix satey yang dicilok drg en. G, ohh satey disponsor ya harap maklum.


Mihun goreng sekadar peneman untuk satey.

Bubur doyan untuk melepas gian...

2 comments:

INTAN said...

mana yg hg masak T?

Cik Suri said...

terliur nengok bihun kak siti...sedapnya....