Saturday, August 1, 2009

jom makan laksa

mula-mula masa kuar rumah nak makan nasi sebab tengah hari tak makankan. tapi bila tercium jer bau laksa terus jer bertukar fikiran nak makan laksa. Hasilnya memang membanggakan aku berjaya menghabiskan semangkuk laksa penuh dengan jayanya tanpa meninggalkan barang sedikit pun walaupun kuahnya. Kagum sungguh aku..itu menandakan laksa ni sedap dan menepati selera aku. Lagipun dah lama tak makan haruslah bila sekali makan habiskan..tak pelawa husband aku langsung pun hehhehe..ala dia bkn suka laksa pun.

nampak sedap tak uols????
see aku dah kata dah kalau sedap mmg habis punya.

layan jerlah gambar fahim yg kebosanan nie. dah penat minta susu lerrr jawab nyer.

dia tgk aku mkn sedap terliurlah juga ttp mana leh makan nak oiiii pedaslah laksa ni



wajaah-wajah sedang gembira dapat makan

ohhh jap lg nak balik kampung pd lepas maghrib nie.

6 comments:

INTAN said...

dh 3 bulan x mkn laksa u olls....xlalu..huhuh

rynas said...

intan hahhaha gitu ler. aku dulu anak sulung pun sama tak lalu makan laksa sampailah bersalin padahal feberat tuh

MeL said...

aduhh! kecur air liur..laksa adalah my fav wpun xmkn ikan. suka klu letak asam keping byk2..sedap ye, kt mane ni? fahim happy je ye ;)

rynas said...

mel laksa kat restoran kat serdang. ntah aper tak ingat hehhehe. sedap ler..pekat kuahnyer.
yer dia sekarang time makan kat luar mmg baik..

blogresipi said...

Adusss...sedapnye laksa tuh! susah nak jumpa laksa yg kaw2 neh... skali dpt harus tak cukup semangkuk. heheh

Yan said...

nampak cam sedap
tp yan tak minat laksa penang..
laksa johor gak jadi pilihan