Wednesday, August 12, 2009

hadiah maksu

Wajah-wajah kesukaan bila dapat bear baru. Sabtu lepas maksu datang umah..jadi dia bagi ler satu bear untuk Fahim dan satu untuk Fatin. disebabkan tak ada bear hagemaru jadi dapat bear seakan hagemaru pun oklah suka ler sangat-sangat. jangan lepas ni dia angkut ke mana pegi sudah.

yang ini kakak punya. Sekarang ni dah bahasakan diri kakak. tak ajar pun dia yang sendiri..panggil kakak. agaknya mak ida (bb sitter) panggil kakak kot.

yang bestnya bear fahim boleh menyanyi. First time dengar ala-ala macam terkejut dan takut jugalah. pastu terus suka sebab ada lagu..


Ni buat muka terkejutlah ni ttp sebenarnya suka..

Lepas tu barulah suka dan gelak-gelak...

tiap kali pegang dia minta bunyikan. sebab dia tak pandai picit lg

gelak tak ingat...hahhhahaha

keh..keh..keh..suka suka suka

Sampai terangkat kepala dia. Tima kasih yer maksu lain kali beli lagi yer.

1 comment:

cahaya malam said...

alahai...comel le si fahim ni ketawa...ketawa tak ingat ko...cute sesgt...suka le tgk mu fahim ni