Friday, October 29, 2010

saya sudah kembali..

Alhamdulillah...sudah selamat sampai ke Malaysia jam 5 pagi tadi.
Out station yang sangat menyeronokkan dan juga memenatkan dan juga tidak akan dilupakan.
5 hari bermula Ahad saya berada di Brisbane Australia atas undangan Thursday Plantation yang mengeluarkan produk kesihatan Tee Tree Oil.


Selain bekerja kami dibawa melawat tempat-tempat menarik antaranya Koala Zoo, menonton whale watching, menikmati udara segar di pantai tercantik di Australia, Byron Bay dan juga.....


peling menarik....merasai keseronokan menaiki belon udara panas untuk 4 orang yang bertuah saja (saya menang lucky draw hehhehe). Semuanya menjadi kenangan terindah yang sukar dilupakan...nanti yer cerita di lain entry..

9 comments:

Rizziela said...

Wah! bestnya dapat g obersea :D

MummySuri said...

wawa, kakak...posing2 ngan kanggaroo...ada bawak balik sekor x???

rynas said...

rizziela: bestlah sebabnya ada org taja hehhehe

Mumysuri: ingat nak jg cilok sekor jinak wooo kanggaroo ni

lili norlaili said...

aduh ti..berpeluang jln2 free...bestnya...

kakyong said...

ingat kan outstation dlm mesia jer.. rupanya ke ozzie... bestnya...

naik belon tu pasti pengalaman best sekali...

ckLah@xiiinam said...

Err...ada bau koala lagi lah...



Hi..hi...


Gurau ya! Selamat kembali...

Cikgu Liza said...

Tuah ayam nampak di kaki, tuah CT boleh ke oversea free....
serta-merta aku nak tukar profesion.....hu...hu...

rynas said...

Lili: aahh best sangat Li pg sana

kak yong: yer naik belon tu takut mula2 tapi best sangat

rynas said...

cKlah: heheh mmg pun bau Koala..

Liza: yer..yer...tuah..dan rezeki