Sunday, March 21, 2010

Face expressions contest (Happy/angry/ sad/funny/cute)

'Create

Ni first time join contest. Ntah macam mana tergerak hati nak join
contest ni di anjurkan oleh .....
mamanazashop...
sesape yg nak join leh la gi melawat @ menjengah
klik sini yer...
Syarat-Syarat Penyertaan :
(A) CATEGORY BLOGGER
1) Terbuka kepada baby/kanak-kanak berumur 5 tahun & kebawah
2) Join FOLLOWERS blog dibawah, letakkan blog dibawah dlm senarai BLOG LIST anda, copy BANNER blog dibawah & letak di sidebar blog anda
- http://www.mamanazashop.blogspot.com/
- http://nazrirevellshop.blogspot.com/
- http://hantarannaza.blogspot.com/
3) Copy sticky mode contest diatas & mestilah link ke blog ini
4) Buat entry mengenai contest ini
5) Upload pic terbaru aksi anak anda (1 gambar shj), letak nama/umur & ceritakan serba sedikit tentang gambar tersebut
6) Tinggalkan komen anda di COMMENTS beserta URL/Link/E-mail entry tersebut


dan ini lah dia gambar yang di pertaruhkan ...




Nama: Muhamad Dhani Fahim

Umur: Setahun lapan bulan
Gambar ni diambil masa dia tengah suka main terus jer snap. Tapi Fahim memang suka bergambo, asal amik gambo jer gelak tak ingat. Lepas tu kembali normal..layan jerlah ekkk Zasss...


2 comments:

ibu_arifa said...

waa..happynyer Fahim..gelakkan apa tu? good luck yer utk contest ni

rynas said...

ibu arifa..sajer jer nak join. meh lar join Dalila kan banyak gambo yg comel2 mesti menang punya..