Wednesday, February 3, 2010

lepas gian makan

Dah lama aku tak makan dua makanan kat bawah ni. Mac Donalds dgn nasi kerabu.
Semalam tercapai jua hajat..

Saja nak melepas gian...terus ke mcd kat sungai besi sebelah astro..kat situ lg pun tak ramai orang terus order big mac dgn ice cream strawberry..eehhmm yummy

Ni nasi kerabu pasar malam bangi. Memang sedap sangat tak terkata. aku kalau pg p.malam bangi mmg akan beli nasi kerabu ni. Tapi sekarang dah naik harga sikit maklumlah ramai sangat pelanggannya. Apa istimewanya??? lada solok dia dengan kelapa goreng, dimakan dengan kuah budu dan sambal tu ehhh..makan tak toleh depan belakang dah.
tapi memang sedap ler sebab susah juga nak cari n kerabu yang sedap kat KL. Kalau orng Kelantan mgkin tahulah kan...cam aku ni kalau dah tahu kat situ sedap mmg akan ulang kat kedai itu jerlah...
Minggu depan beli lagi ekkk...


2 comments:

shakeymirza said...

sedapnye...^__^

salam kenal..hope leh tukar2 link..follow u ya...

MeL MikaiL said...

wah leleh air liur tgk nasi kerabu ituuu, sgt2 tempting!