Wednesday, February 10, 2010

Family Day 2010...Tak sabar!!!!!


Uhhh..semakin tidak sabar untuk menunggu 13 februari ni. Sebabnya family day keluarga aku akan diadakan di Port Dickson Negeri Sembilan selama 3 hari 2 malam.
Semuanya ada 7 family dan cuma family abang kat Penang tak dapat join sebab ada hal lain termasuk anak buah yg kat Mesir sekarang ni...jgn sedih2 yer Angah nanti next time angah join ekkk.. Jadi kehadiran memang berkurang drp 2 tahun lepas semuanya dalam 34 orang.
harapnya semuanya berjalan lancar setakat ni keperluan makanan semua sudah disediakan oleh kak Fauziah..kakak iparku.

Setiap keluarga kena bawa hamper bernilai RM50 setiap satu, pas tu untuk malam Sabtu nanti kena bawa satu menu masing2 untuk makan malam.

Tugas aku yang terbaru kena carikan hadiah untuk mak dan abah. Ehhmm dah tahu dah apa nak beli cuma kena dapatkan segeralah dlm masa 3 hari ni. Alahai..bilalah nak cilok2 pegi cari hadiah nie...kalau kat tempat keje lama dulu tu mmg senang jer nak cilok kuar shoping tapi kat tempat keje skrang ni bukan tak boleh tapi bz bangat...itulah tu kena cari masa juga.

ohh..ingat nak sponsor hadiah untuk games budak-budak...tapi games apa nak buat ekkk??

adehhh...sempat kah ni nak cari hadiah nie???
ohh untuk husbandku jangan lupa bawa khemah yer...sebab yang lelaki nak berkhemah di tepi pantai yang perempuan mestilah di dalam bilikkan...
Syiok..syiok..syiok..

5 comments:

Diarihatiku1976 said...

ALAH BUAT JER.. KUTIP GULA-GULA... MAKAN APPLE SAMBIL IKAT TGN... TIUP BELON... AHAHKSSS

liza said...

Buat acara bawa bola ping pong dalam sudu, isi air dalam botol,Tiup belon, tarik upih ( ni acara sukaneka kat SK Langkasuka hari tu)

dyeiza said...

cari gula2 dlm tepung, tiup belon,lari ikat kaki, mak hias anak guna paper..ala senang jer...

dyeiza said...

ala senang jer....cari gula2 dlm tepung, tiup belon, bwk bola pingpong dlm sudu,lari ikat kaki,mak hias anak guna paper...

rynas said...

uhhh banyaknya cadangan tima tima kasih semua akan diusulkan nanti pd AJK majlis