Saturday, August 14, 2010

busy katanya....

Dimulakan dengan perkataan....aduh...malas betul nak update blog.
Entah kenapa kemalasan yang melampau sangat sekarang nie.
Tengok ler dah berapa hari tak ada cerita...hehheh nak blogwalking rumah member2 pun tak sempat..
Maklumlah bulan puasa ni terasa masa sangatlah terhad.
pergi office jam 9 balik jam 5 sampai rumah 6.30 ..
Berbuka puasa..lepas tu sibuk mengemas, basuh baju..buat apa yang patut tak sedar dah kol 10 malam. Seperti tahun2 sebelumnya memang dah tak dapat bertarawih di masjid. Harap-harap bersemangatlah nak buat di rumah.
Lepas tu mata pun dah bling-bling dah..
Terasa penat sangat. Al maklumlah banyak kerja di office yang perlu diselesaikan sebelum 25 Ogos ni. Nak cuti beraya lebih seminggu katanya...uols cuti lama ke raya ni..baru puasa 3 hari dah fikir pasal rayakan. Apalah mama Rynas ni...Oleh kerana nak bercuti lama haruslah rajin tahap gaban hhehhehe. Kat rumah nak buka blog pun dah tak selera dah...sibuk juga menulis di rumah...aahhhh...ohhh..uuhhh..

p/s: maaf yer pd kawan-kawan kerana tidak dapat mengunjungi rumah uols..
nanti selepas 25hb dapatlah berblog kembali seperti biasa. Oh...ucapan terakhir...SELAMAT BERPUASA YER...

5 comments:

fabulous.farah said...

tu lah..puasa2 ni nafsu berblog macam kurang

kakyong said...

rynas,
selamat menjalani ibadah di bulan puasa..
memang bila dah dtg Ramadhan ni mcm2 nak kena settle.. nak kena pok cuti raya, job dateline dsb kan...

semoga dipermudahkan segala urusan

Ena said...

Selamat Menajlani Ibadah Puasa kak ;D

Yan said...

tula rase dah seminggu lebih tak kelihatan update darimu huhuhu

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

salam nak jemput join ga saya berkaitan cd

http://littlemummydaddy.blogspot.com/2010/07/littlemummydaddy-giveaway-contest.html

jemputla kalau sudi ye