Wednesday, August 4, 2010

kek lapis Sarawak

Minta maaf...
beri laluan yer...
pesanan penaja..
tuan punya blog nak iklan jap...
TEMPAHAN UNTUK KEK LAPIS DAYANG SALHAH..
KALAU UOLS BERMINAT BOLEH EMEL SAYA:
kalau nak tahu lebih lanjut sila kunjungi


Besar kek lapis ni seperti gambar di atas yer 8 cm x 2.6 cm x 2.3 cm yer
bukan yang besar macam kat bawah ni.
ini sebiji kek lebih mahal lagi uols...

Ada macam-macam jenis kek...
ada pelbagai perisa..dan warna


Yang penting sedapkan??? kan??kan??




Swiss roll


evergreen


HARGA UNTUK KEK BERSAIZ 2.3X2.6X 8 CM ADALAH


RM28 TERMASUK HARGA POS...DIULANGI RM28 SAHAJA TERMASUK POS..




CUMA EMEL NAMA, ALAMAT DAN JENIS KEK

KEK AKAN DIHANTAR SEHINGGA KE HADAPAN PINTU RUMAH ANDA.


SEKIAN..diakhiri dengan

RENUNG-RENUNGKAN DAN SELAMAT BERAMAL!!!!

(motif????)

10 comments:

Ena said...

Sedapnya kek lapis... dah terasa dah ni sampai ke tekak.. eceh!! ;D

fabulous.farah said...

huiii..chocolate cheese tu farah suka..boleh order bila2 masa ke?

sayangsayangibu said...

kek lapis memang sodap...... ;p

ibu_Arifa said...

cantiknyer.. tak pernah try lagi kek lapis nih. mcm sedap jer tgk.
takut sayang pulak nak makan cantik2 mcm tu..hihihi

Fieza79 said...

sedapnya kek lapis...tingat masa g sarawak dulu rambang mata tgk nak pilih yg mana satu nk beli...

nnt boleh la men order2 je..thanks...

rynas said...

farah dan pd sesaper yg nak oder mmg boleh oder sekarang sebab kalau lg 2 minggu nak raya takut tak sempat pos lak nanti. tenkiu yer

Yan said...

yan teringin nak rase kek lapis sarawak ni.. tp takut tak diterime tekak...
dlm banyak2 ni... yg mane yg tak berapa manis ye?

rynas said...

yan kek lapis mmg manis2 belaka, tapi yang agak2 kurang manis kek masam manis, evergreen, dgn swiss roll. yang lain2 tu sedap tapi kalau jenis yg ada coklat ke perisa ke saya jer kureng gemar sikit

Lelord said...

wahhhh cantik2.....

kakyong said...

suka dgn kek lapis.. sedap..