Monday, August 1, 2011

Dah cash out buat kali pertama

Nak tayang juga ker?? Dulu selalu melihat rakan-rakan blog bercerita mengenai cheque dr Nuffnang sekarang baru sendiri merasa, walaupun tidak seberapa tapi alhamdulillah.
Ni kali pertama cash out Nuffnang blog yang sekejap ada sekejap tak ada..kdg2 aktif nak menulis kalau malas berminggu2 kosong saja tanpa entry.
Minggu lepas dah sampai cheque dr Nuffnang tapi sampai sekarang belum bank in lagi.
"Bolehlah buat bayar kuih raya," kata kawan saya.

Alhamdulillah siapa nak bagikan..
Lagipun menulis sekadar suka-suka dan bukannya untuk dapat income...
tapi bila dapat income ianya sebagai bonus...

4 comments:

Ena said...

yelah kak,
rezeki saper nak kasi kan..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Alhamdulillah..rezeki..
betul tu..sape yg nk bg freekann..
blh top up utk raya.. ;)

Yan said...

dah lame tak cashout.. sbb earning dah lame tak berganjak.. huhu

Izan Ishak said...

rezki kak... bonus berblog gitu.

hubby izan pun baru je deposit cek tu mlm tadi