Saturday, March 26, 2011

malam melaram..

19 Mac lalu ada majlis makan malam bersempena 20 tahun Harian Metro.
Apa lagi disebabkan dah lama tak melaram (sebab dah lama tak ada dinner) jadi inilah masanya.
bertemakan warna hitam putih (kehidupan) masing-masing galak ler mencari baju hitam putih di semua pusat beli-belah. Nasib baik jumpa...

Dah katanya nak melaramkan tentu ler tak lengkap tanpa make up artis. Jadi dua make up artis dipanggil untuk menyolek hampir 10 orang wanita yang inginkan keanggunan mereka terserlah.


Lihatlah hasilnya selepas sesi solekan...sorry ya gambar kurang jelas hanya menggunakan kamera hp saja.


Ini ketika di dalam ballroom Holiday Villa Subang, bersama rakan sekerja. Pecah perut malam tu ketawa melihat gelagat pengacara nabil Raja Lawak, AG HotFM dan Sh Shahirah...yang sangat lah happening dengan lawak selamba mereka. Dari mula sampai akhir asyik ketawa saja....


Tak sempat ambil gambar banyak, sebabnya dah sampai kat meja terus duduk tak bangun-bangun. Sebenarnya mengidam nak dapat lucky draw TV LCD tapi hanya dapat sanwich maker saja, jadilah....

12 comments:

A D I A said...

wahhh dah cam artis dah lepas dimakeup :) ok la tu dapat gak sandwich maker, saya kalau gi camni jarang 'lucky' nak terkena apa2 heheh

rynas said...

ADIA....yer..yer..artis lg vouge..hehheh.

Izan Ishak said...

cantiknya akak!!!
siap panggil makeup artist lagi tu, mmg kelassss~

sori ye kak...lama tak singgah sini. entahlah...mood berbelog lately dah jauh tertinggal~

Ena said...

wahhhhhhhhh..
cantik cantik.. kemain lagi melaram.. tak pe la kan sekali sekala apa salahnya.. :D

rynas said...

Izan..hehhehe biasa ler nak vouge punya pasal..Izan jgn ler stop blogging ya

rynas said...

Ena: hehhehe sesekali kan apa salahnya

ibu_Arifa said...

perghhh...dah mcm artis dah..anggunnyer semua malam tu. siap guna makeup artis tu yg gempak tu.

sandwich maker pun okey kak rynas. leh makan sandwich selalu pas ni.

rynas said...

ibu arifa: yer..yer...sesekali setahun sekali jer nak vouge gini...alhamdulillah dapat gakkan drp tak dapat apa2...

♥MAMASYAZA♥ said...

wah mmg berseri seri, sebijik cam artis

rynas said...

mamasyaza: eekkk..mana ader artis lg canti lg vouge gitu...

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

phewitttt
cantik sgt2..:-) sy suka mekap yg natural camtu tak keterlaluan..:-)

Mama AA's said...

bestnya... blela dpt merasa di make upkan.... last n 1st time kene make up wktu kawin huhuhu
yg lain main tepek jek sendri huhu